25. marec

Fórum života v spolupráci so Žilinskou diecézou a farnosťou Rajecká Lesná pozýva v sobotu 17. marca 2018 na Púť za život do Baziliky Narodenia Panny Márie v Rajeckej Lesnej. Program sa začne o 16:00 hodine eucharistickou slávnosťou, ktorej bude predsedať žilinský diecézny biskup Mons. Tomáš Galis, v programe púte vystúpi hudobné zoskupenie Lámačské chvály.
Podujatím sa oficiálne začína tohtoročná kampaň 25. marec – Deň počatého dieťaťa, srdečne pozývame všetkých, ktorým záleží na prirodzených hodnotách, aby prišli na púť a svojou účasťou podporili projekty zamerané na ochranu ľudského života od počatia. Bližšie informácie o kampani nájdete na webovej stránke www.25marec.sk a získate ich aj od dobrovoľníkov Fóra života, ktorí budú počas púte rozdávať biele stužky – symbol kampane, balóny a pro-life informačné materiály.
Začiatok kampane Deň počatého dieťaťa podporia aj sväté omše za život v Poprade a v Trnave. Pán biskup Sečka bude slúžiť sv. omšu v Poprade 17.3.2018 o 17,30 v Konkatedrále Sedembolestnej Panny Márie a pán biskup Orosch v Trnave 18.3.2018 o 11,00 hodine v Katedrále sv. Jána Krstiteľa. 
 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *